Prodaja auto dijelova

Preduzeće Palačković je osnovano 1992 godine i dugi niz godina se bavi uvozom i prodajom rezervnih dijelova i servisiranjem vozila.

Tokom razvoja servisa ulagano je u opremu, te sve ove godine radimo na istraživanju kvalitete rezervnih dijelova koje ugrađujemo u vozila nažih klijenata.

Isključivo prodajemo rezervne dijelove evropskih proizvođača i nikad nismo pokušavali da prodajemo rezervne dijelove koji dolaze iz Azije jer je to roba najlošije svjetske kvalitete.

U Evropi postoje veoma dobre fabrike autodijelova koje svoje proizvode prodaju i fabrikama automobila, a postoje i one koje nude srednji kvalitet i srednju cijenu.

Od poznatih proizvođača iz prve ugradnje, odnosno fabrike dijelova koje svoje proizvode isporučuju i fabrikama automobila kod nas možete kupiti ili naručiti kvačila LUK, SACHS i VALEO, zatezači remenja i setovi za zamjenu zupčastog i trakastog remenja INA i SKF, zupčasto, trakasto i klinasto remenje GATES, dijelovi kočnica TRW i ATE, filteri MANN, grijači i svjećice NGK, ulja CASTROL, SELENIA, GM-OPEL i ELF, gume MICHELIN, BRIDGESTONE, GOODYEAR, DUNLOP, HANKOOK, dijelovi trapa TRW, amortizeri BILSTEIN, KAYABA i SACHS, dijelove motora PIERBURG, dihtunzi i semerinzi VICTOR REINZ osim navedenih fabrika rezervnih dijelova imamo u ponudi i povoljnije evropske proizvođače rezervnih dijelova.

Tokom poslovanja firme uvijek smo se trudili da ponudimo kompromis između kvalitete i cijene, ali nikad nismo nudili azijsku robu.

 Poznati proizvođači – brendove koje Vam nudimo